Каталог жіночих шортів онлайн
Планую оновити гардероб на теплий сезон і зараз шукаю кілька нових шортів. Хотілося б знайти сторінку, де всі моделі цього типу зібрані разом, щоб можна було порівняти їх між собою. Мені важливо бачити фото кожної позиції, адже без зображень складно оцінити посадку та довжину. Не хочу переглядати всі категорії каталогу, якщо цікавлять саме шорти. Хочу мати можливість спокійно переглянути весь перелік на одній сторінці. Також зручно, коли представлені різні фасони для порівняння. Якщо хтось уже користувався окремим розділом із такими моделями, підкажіть, де це можна зробити.
4 Views

Коли я підбирала варіанти для літа, то заходила в категорію, де зібрані жіночі шорти в межах однієї сторінки каталогу. Було зручно, що всі моделі представлені разом і не потрібно відкривати інші розділи. У каталозі є варіанти різного фасону та довжини, що дозволяє порівняти кілька позицій підряд. Кожна модель має фото, тому можна оцінити загальний вигляд ще до переходу в деталі. Я переглянула весь перелік без поспіху й змогла визначитися з відповідним варіантом. Такий формат робить процес вибору більш послідовним. У підсумку пошук став більш організованим і зрозумілим.